Snel online een vrijblijvende offerte aanvragen

De prijs van een offerte hangt van veel elementen af. Denk bijvoorbeeld aan het aantal m2, voegwerk, nieuwbouw huis of gevelrenovatie, bij gevel renovatie hangt het af hoe het voegwerk en de muur er aan toe is (en eventueel de schoorsteen). Tevens hangt het er vanaf of de voegen er uit gehaald moeten worden voor middel van hakken, slijpen of frezen, of er sprake is van aardbevingsschade met scheuren die hersteld moeten worden. Daarnaast of de buitenmuren gereinigd (gevelreiniging) moeten worden met behulp van hoge druk reiniging of zandstralen, wat voor voegsoort er in moet komen en of de gevel geïmpregneerd moet worden om vochtdoorslag te voorkomen zijn allen van belang. U kunt vast begrijpen dat het als voeger hierdoor moeilijk is om u telefonisch te informeren van de kosten.

Om een passende offerte voor u te maken komt Terp Voegwerken vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken.
Voor kleinere opdrachten in de buurt kunt u eventueel een aantal foto’s aan ons mailen om te horen of we op basis van deze gegevens een prijsopgave onder voorbehoud voor u kunnen opstellen.

U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen: Telefoonnummer: 0594-696 888
Bij geen gehoor wordt u doorgeschakeld naar het mobiele nummer: 06-27 31 96 60

 

Offerte formulier

  • Uploaden

    Om ons een beter beeld van het project te geven kunt u hier eventueel enkele foto's en/ of tekening uploaden. (maximale toegestane bestandsgrootte is 32MB)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.